luni, iulie 15, 2024
AcasăComunicateComunicat - 26.07.2021

Comunicat – 26.07.2021

 

Proiect: ”Reducerea marginalizării in comuna Vârtop prin creșterea accesului la finanțare”,

cod proiect: PND025

Proiectul beneficiază de un grant în valoare de 36786 € oferit de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE în cadrul Programului Dezvoltare locală

Obiectivul proiectului: Îmbunătățirea capacității UAT Vârtop de a accesa fonduri nerambursabile in vederea reducerii marginalizării în rândul populației expuse riscului de sărăcie sau excluziunii sociale, a prevenirii abandonului școlar

COMUNICAT

Beneficiind de un grant în valoare de 36786 € oferit de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE în cadrul Programului Dezvoltare locală, Primăria Comunei Vârtop implementează proiectul: ”Reducerea marginalizării in comuna Vârtop prin creșterea accesului la finanțare”, cod proiect: PND025.

Cererea de Finanțare a fost depusă pe Programul “Dezvoltare locală, combaterea sărăciei și creșterea incluziunii romilor”, in cadrul Schemei de granturi mici „Acces la finanțare 2020”.

In luna Iulie S.C. Inovas Construct S.R.L a predat documentația elaborată conform Contractului nr. 694/12.04.2021, respectiv:

  • Servicii de elaborare audit energetic;
  • Servicii de expertizare tehnică clădire;
  • Studiu geotehnic;
  • Documentație obținere avize

Informații suplimentare pot fi obținute la sediul Primăriei Vârtop, tel/fax:0251363508, email: primariavirtop@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Comentarii recente