joi, mai 23, 2024
AcasăComunicate COMUNICAT - 28.05.2021

 COMUNICAT – 28.05.2021

Proiect: ”Reducerea marginalizării in comuna Vârtop prin creșterea accesului la finanțare”,

cod proiect: PND025

Proiectul beneficiază de un grant în valoare de 36786 € oferit de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE în cadrul Programului Dezvoltare locală

Obiectivul proiectului: Îmbunătățirea capacității UAT Vârtop de a accesa fonduri nerambursabile in vederea reducerii marginalizării în rândul populației expuse riscului de sărăcie sau excluziunii sociale, a prevenirii abandonului școlar

 COMUNICAT

Beneficiind de un grant în valoare de 36786 € oferit de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE în cadrul Programului Dezvoltare locală, Primăria Comunei Vârtop implementează proiectul: ”Reducerea marginalizării in comuna Vârtop prin creșterea accesului la finanțare”, cod proiect: PND025.

Cererea de Finanțare a fost depusă pe Programul “Dezvoltare locală, combaterea sărăciei și creșterea incluziunii romilor”, in cadrul Schemei de granturi mici „Acces la finanțare 2020”.

In luna Mai au fost făcute toate demersurile pentru obținera Certificatului de Urbanism, acesta fiind emis in data de 10.05.2021 de către Primăria Comunei Vârtop.

De asemenea au avut loc mai mule întâlniri cu echipa de proiectanți ai S.C. Inovas Construct S.R.L in vederea elaborării unor propuneri pentru modificarea / imbunătățirea actualelor spații aparținând Școlii Gimanziale Vârtop.

Informații suplimentare pot fi obținute la sediul Primăriei Vârtop, tel/fax:0251363508, email: primariavirtop@yahoo.com

 

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Comentarii recente